LOTUS MAASTRICHT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1975 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lotus Maastricht. Meer weten? Ontdek meer

18 apr 2024 om 8:20 Was vroeger dan afgesproken Rames was geen Rames maar een allegaartje maar voor de rest wel lekker
17 apr 2024 om 19:06 Het was lekker.
12 apr 2024 om 9:07 Gisteren eerste keer daar wat besteld en we vonden het toch wel een van de betere chinese restaurants
7 apr 2024 om 21:04 Eten was taai en vet. Ook 20 minuten te vroeg. Was op zich niet erg, maar wat als we niet thuis waren geweest?
7 apr 2024 om 8:50 Zoals altijd lekker.
1 apr 2024 om 21:56 perfect
1 apr 2024 om 17:49 Honestly, the food here is great. The only issue is the employees don't care about allergens at all. You ask for one vegetable to not be included, and they do.
1 apr 2024 om 9:33 Goed van smaak en ruim voldoende.
31 mrt 2024 om 22:43 Erg goed zeker vaker bestellen
30 mrt 2024 om 18:48 Eten was lekker alleen niet wat ik besteld had
30 mrt 2024 om 6:17 We moesten erg lang wachten op de bestelling, veel langer dan afgesproken tijd. Het eten was goed verpakt, lekker en warm en netjes
28 mrt 2024 om 19:57 Heel lekker gegeten, grote porties, alleen niet alles was warm, maar dat neem ik graag op de koop toe bij zo'n lekker eten.