LOTUS MAASTRICHT

LOTUS MAASTRICHT Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1493 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lotus Maastricht. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 19:08 Lekker en goed warm
23 jun 2022 om 22:49 erg klef en droog
22 jun 2022 om 21:16 Voor 62 euro besteld, krijg je bak babi spek waar welgeteld 7 stukjes spek in zitten met een halve kilo taugé, tsar siu iets meer maar ook 40 procent taugé, bezorging goed, zelfs ondanks afstand nog warm. Maar zal nooit meer bestellen daar.
17 jun 2022 om 21:11 was deze keer heel goed en lekker
15 jun 2022 om 19:42 We hebben ons eten 40 minuten te laat gekregen was ook niet meer heel warm
13 jun 2022 om 8:36 Eerst kreeg je een mooi gevulde bak babi spek, dit keer kreeg ik een bak met drie vierde taugé en aangevuld met babi spek, deze bestel ik niet meer.
12 jun 2022 om 22:46 Er was iets verkeerds bezorgd en na een telefoontje (ik kreeg meteen iemand aan de lijn) werd het goede thuisbezorgd. Zeer vriendelijke mensen, en het eten was zoals altijd weer heerlijk!
12 jun 2022 om 20:46 Telefoonnummer van restaurant reageert met engelstalige tekst die niet leidt tot een mondeling kontakt
12 jun 2022 om 19:51 Prima
11 jun 2022 om 21:11 ossenhaas was te dik gesneden, niet echt mals. bezorging wat laat, maar OK. eten was nog warm genoeg. overall lekker gegeten
10 jun 2022 om 20:59 was watering en niet zo warm jammer
9 jun 2022 om 8:08 Eten was heerlijk en warm. Bezorging was 90 minuten later door grote drukte.Restaurant was telefonisch niet bereikbaar om status van de bestelling op te vragen.